noenoe catering service utrecht noenoe catering service zeist noenoe catering service amersfoort noenoe catering service amersfoort noenoe catering service amersfoort

Over NoeNoe Cateringservice

Wij koken en werken graag voor mensen die het leuk vinden om lekker en goed te eten in een stijlvolle ambiance en verzorgen tongstrelende diners en lunches. Dit doen we graag voor het aantal personen vanaf vijftig tot zoveel u wenst. Voor grotere aantallen gasten tot ongeveer 500 verzorgen wij stijlvolle buffetten.

Menu of buffet

Menu of buffet stellen wij altijd in nauw overleg met de opdrachtgever samen. Uw smaak telt en wij bieden u een ruime keuze uit heerlijke Westerse, Iraakse, Koerdische, Afghaanse en Marokkaanse gerechten.

Recepten

Onze recepten komen uit de hele wereld, maar wij schromen niet persoonlijke en verrassende accenten te leggen. De ingrediŽnten die wij gebruiken zijn zonder uitzondering vers en van hoge kwaliteit. U heeft iets bijzonders te vieren en biedt uw gasten een smakelijke buffet aan met verschillende taarten vooraf en een aankleding in het teken van de door u gekozen keuken of het thema van uw voorkeur. Wij maken van elk feest een bijzonder feest.

Enkele mogelijkheden:

U geeft thuis of op uw bedrijf een feestje en wilt daarvoor creatieve hapjes, verzorging van de drank en professionele vriendelijke bediening. Wij geven cachet aan elke bijeenkomst.

U verrast uw relaties met een lichte maar smakelijke zakenlunch met speciaal brood en bijzondere salades. Wij weten wat u nodig heeft om goed te kunnen presteren.

Voor ons staat altijd ťťn ding voorop:

U nodigt uw gasten uit, wij zorgen voor de rest. Tot en met de afwas....

noenoe catering zeist
Facebook NoeNoe Catering Service Utrecht

CaliforniŽdreef 20
3565 BL Utrecht
M. 06 - 218 612 91
E. info@noenoecateringservice.nl